Service

Milieuvriendelijk

Vakmanschap

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

HRS Hoogbouw Reinigings Service is een schoonmaakbedrijf dat opereert in onder andere Lelystad, Amersfoort, Amsterdam-Noord en Amstelveen. De kern van ons bedrijf is dat we het belangrijk vinden om te investeren in goed personeel. Wij vinden namelijk dat de schoonmaak van welk object dan ook vraagt om gemotiveerd en opgeleid personeel. Hier zijn we bij HRS Hoogbouw Reinigings Service dagelijks mee bezig want we vinden dat schoonmaak mensenwerk is. We kunnen u dan ook garanderen dan al onze medewerkers gediplomeerd zijn. Dankzij ons deskundige personeel hebben wij als schoonmaakbedrijf, opererend in onder andere Lelystad, Amersfoort, Amsterdam-Noord en Amstelveen, een persoonlijke, laagdrempelige benadering en een open communicatie met onze opdrachtgevers. Dit vinden we erg belangrijk en hier ligt dan ook de kracht van ons bedrijf.

HRS Hoogbouw Reinigings Service: een veelzijdig schoonmaakbedrijf dichtbij Amersfoort

Schoonmaakbedrijf HRS Hoogbouw Reinigings Service, opererend in onder andere Lelystad, Amersfoort, Amsterdam-Noord en Amstelveen, heeft zich gespecialiseerd in diverse verschillende schoonmaakwerkzaamheden:

  • Glasbewassing
  • Hogedrukreinigen (galerijen, hekwerken, stoeptegels en gevels)
  • Wekelijks/dagelijks onderhoud van kantoren

Als toevoeging op onze schoonmaakwerkzaamheden verhuren we ook hoogwerkers. Wij beschikken over hoogwerkers tot een werkhoogte van 42 meter. We kunnen dan ook klussen aannemen tot op deze hoogte.

Glasbewassing: veiligheid boven alles

Bij de glasbewassing van gebouwen en appartementen vinden we dat veiligheid voorop hoort te staan. Daarom zijn we ook op de hoogte van alle veiligheidsvoorschriften die hiervoor gelden en passen we deze toe in onze dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn van mening dat glasbewassing een echt vak is. Om deze reden werken we alleen maar met goed opgeleide medewerkers.

Hogedrukreinigen: milieuvriendelijk en efficiënt

HRS Hoogbouw Reinigings Service is in het bezit van professionele hogedrukmachines. We reinigen met heet water wat zorgt voor meer efficiëntie van werkzaamheden rondom het hogedrukreinigen. Hierbij werken we alleen maar met milieuvriendelijke en afbreekbare producten. Onze werkzaamheden omtrent hogedrukreinigen worden vaak ingezet voor het reinigen van galerijen, hekwerken, stoeptegels en gevels. Hierbij kunnen we ook ongewenst geplaatste graffiti verwijderen.

Wekelijks/dagelijks onderhoud: Schoonmaken is mensenwerk

Voor de schoonmaak van kantoren en andere bedrijfsruimtes zorgen we bij HRS Hoogbouw Reinigings Service voor gemotiveerd en goed opgeleid personeel. Wij zijn dan ook van mening dat schoonmaken mensenwerk is. Bij de schoonmaak van kantoren staan we garant voor betrouwbaarheid, vakmanschap en flexibiliteit. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw kantoor of woonruimte er na schoonmaak door ons bedrijf weer netjes en schoon uit ziet.

Bel ons schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakklussen

Schoonmaakbedrijf HRS Hoogbouw Reinigings Service staat paraat voor al uw schoonmaakwerk in de omgeving van Lelystad, Amersfoort, Amsterdam-Noord en Amstelveen. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 036-54 99 404 en kom erachter wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op!