Service

Milieuvriendelijk

Vakmanschap

Schoonmaak Amersfoort

HRS Hoogbouw Reinigings Service staat paraat voor de schoonmaak van uw bedrijf in Amersfoort of Lelystad. Gemeenschappelijke ruimtes in bedrijven of woningen worden vaak intensief gebruikt en vragen daardoor de nodige aandacht. Wij van HRS Hoogbouw Reinigings Service leveren deze aandacht en zorgen ervoor dat de gemeenschappelijke ruimtes perfect onderhouden worden. Dankzij onze jarenlange ervaring staat HRS Hoogbouw Reinigings Service voor onder andere betrouwbaarheid, vakmanschap, reputatie en flexibiliteit. Dat is hoe wij ons onderscheiden met onze schoonmaakwerkzaamheden in onder andere Lelystad en Amersfoort.

Schoonmaak werk is mensenwerk, of het nu in Lelystad of Amersfoort is

Bij HRS Hoogbouw Reinigings Service vinden we dat het schoonmaken van een object vraagt om gemotiveerd en opgeleid personeel. We spannen ons dan ook dagelijks in om hiervoor te zorgen. Dit doen we door onder andere te zorgen dat al onze medewerkers gediplomeerd zijn. Wij zijn van mening dat schoonmaakwerk echt mensenwerk is. Juist in de deskundigheid en ervaring van onze medewerkers ligt de kracht van ons bedrijf. We vinden een persoonlijke laagdrempelige benadering en een open communicatie met opdrachtgevers dan ook erg belangrijk. Als u HRS Hoogbouw Reinigings Service inschakelt kunt u ervan uitgaan dat uw schoonmaak klus met zorg wordt behandeld.

Neem nu contact met ons op voor de schoonmaak van uw kantoor

Wanneer u HRS Hoogbouw Reinigings Service kiest voor de schoonmaak van uw kantoor in de omgeving van Amersfoort en Lelystad, betekent dit dat u kiest voor kwaliteit en echt vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 036-54 99 404 voor onze mogelijkheden voor uw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact op!