Service

Milieuvriendelijk

Vakmanschap

Referenties

VvE Cascada Park Almere poort

VvE Cascada Park Almere poort

Sylvia Boumeester
“HRS schoonmaak is al  het derde bedrijf waar wij zaken mee doen. Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf, dat kunnen wij met zekerheid zeggen omdat wij ook gezien hebben hoe het niet naar tevredenheid kan verlopen. Tevens hanteren ze zeer scherpe tarieven wat uiterraard ook niet onbelangerijk is”

VvE achter de velde te Amersfoort

VvE achter de velde te Amersfoort

L.van Kooten
“ Wij weten dat wij veel vragen van HRS maar wij betalen er ook voor dus zijn we vrij kritisch naar hun dienstverlening. Tot dusver mogen wij stellen dat wij uitermate tevreden zijn. Tevens is de communicatie ook laagdremplig.”

VvE zonnehof Kudelstaart

VvE zonnehof Kudelstaart

Irma dijkman
“Wij letten erop dat er strikt gewerkt wordt via het werkschema, dit gebeurt gelukkig ook en is er altijd overleg zodra er iets uitgesteld wordt of verschoven is. Tevens vinden wij het fijn dat de werkzaamheden worden aangemeld en afgemeld. Vooral bij de periodieke werkzaamheden zodat wij er zeker van zijn dat deze uitgevoerd worden. Dit gebeurt altijd volgens afspraak. Wij verbazen ons over de veelzijdige dienstverlening zeker omdat er bij ons complex wel wat haken en ogen zitten. HRS beschikt gelukkig over de juiste kennis en apparatuur.”

Neem vrijblijvend contact op!