Service

Milieuvriendelijk

Vakmanschap

Glazenwasser Lelystad

U zoekt een glazenwasser voor gebouwen of appartementen in Lelystad? Bij HRS Hoogbouw Reinigings Service bent u aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring als glazenwasser in de regio van Lelystad kunnen we met recht zeggen dat we hier ondertussen specialist in zijn geworden. Hier zijn we dan ook erg trots op, want glasbewassing is een vak.

HRS in omgeving Lelystad heeft het werk van glazenwasser tot een vak verheven

Wij van HRS Hoogbouw Reinigings Service zien glasbewassing van gebouwen en appartementen als een veelzijdige dienst. Daarom hechten we veel belang aan het investeren in de beste materialen, de nodige kennis en deskundig personeel. Hiermee willen we ook een stukje veiligheid garanderen, want dat is erg belangrijk bij glasbewassing. Wij zijn dan ook op de hoogte van alle veiligheidsvoorschriften die gelden voor het vak van glazenwasser en passen deze ook toe bij onze dagelijkse werkzaamheden in de omgeving Lelystad. Voor een stukje extra veiligheid en kwaliteit zorgen wij dat we werken met onze eigen materialen en hoogwerkers en goed opgeleide medewerkers. Dat is hoe HRS Hoogbouw Reinigings Service het verschil maakt in de wereld van glasbewassing.

Wij wassen ook uw glazen

Door de jaren heen hebben we als glazenwasser in de omgeving van Lelystad al veel ervaring opgedaan met glasbewassing. Hierdoor kunnen we u dan ook garanderen dat we deskundig te werk gaan en kwaliteit leveren. Bel vandaag nog naar 036-54 99 404 en maak een afspraak.

Neem vrijblijvend contact op!