Service

Milieuvriendelijk

Vakmanschap

Glasbewassing Lelystad

HRS Hoogbouw Reinigings Service is gespecialiseerd in de glasbewassing van gebouwen of appartementen en is werkzaam in onder andere Lelystad, Amersfoort of Almere. Wij van HRS Hoogbouw Reinigings Service begrijpen dat glasbewassing van appartementen en gebouwen een veelzijdige dienst is waar veel meer bij komt kijken dan men op het eerste opzicht zou verwachten. Als aanvulling op onze jarenlange ervaring hebben we dan ook geïnvesteerd in kwalitatieve materialen, de juiste kennis en vakkundig personeel. Dit is waarom we ons met recht specialist kunnen noemen op het gebied van glasbewassing.

Veiligheid voor alles bij glasbewassing in Lelystad, Amersfoort en Almere

Een kernwaarde bij de glasbewassing van HRS Hoogbouw Reinigings Service, voornamelijk werkzaam in Lelystad, Amersfoort en Almere, is veiligheid. Mede dankzij de uitgebreide regelgeving is onveilig werken niet meer denkbaar vandaag de dag. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat al ons personeel volledig op de hoogte is van alle veiligheidsvoorschriften die gelden voor glasbewassing en dat deze dan ook in onze dagelijkse werkzaamheden in Almere, Amersfoort en Lelystad worden toegepast. Wij maken gebruik van onze eigen hoogwerkers bij de glasbewassing van appartementen en gebouwen. Hierdoor zijn we er extra van verzekerd dat het gebruikte materiaal van goede kwaliteit is.

Maak een afspraak voor glasbewassing van uw gebouw of appartement

In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan met glasbewassing. Dit is belangrijk, want glasbewassing is een vak. Bel 036-54 99 404 om een afspraak te maken voor een glasbewassing bij u in Lelystad, Amersfoort of Almere.

Neem vrijblijvend contact op!